Îndepărtarea petelor de transpirație de pe hainele albe

 

Chiar si albul cel mai alb devine intr-o buna zi alb-galbui. Fii fara grija, Vanish Gold White te ajuta sa indepartezi petele de transpiratie de pe hainele albe. 

 

 

 

 

Tricoul alb preferat: cel care se potriveste cel mai bine la blugi. Cel care merge cel mai bine sub un sacou, in toate ocaziile. El ti-a fost alaturi in toate situatiile in care ai avut nevoie, acum e rândul tau sa-l faci impecabil din nou. 

 

Bluza de mers la sala: dupa o sesiune intensa de antrenament, deodorantul a lasat ceva urme - mai ales daca e pe baza de aluminiu. Albul nu mai e alb ca-n prima zi, ori de câte ori ai spala-o.

 

Camasa alba de mers la birou: alergi din sedinta in sedinta, apoi ai o prezentare la care ai emotii, desi ai muncit foarte mult. Simti cum iti creste pulsul si incepi sa transpiri. Nu-i nimic, stim cum putem s-o facem impecabil de curata. 

 

Rochia alba de plaja: temperatura creste, cel mai apropiat ventilator e undeva conectat la o priza, departe de plaja, iar plaja cu aer conditionat inca nu s-a inventat. 

 

Acum hai sa vedem cum sa le facem pe toate ca noi: folosind Vanish Gold White pudra vei vedea cum petele de transpiratie pur si simplu dispar, iar rufele albe redevin ca atunci când le-ai cumparat. 

 

Care sunt pasii pentru a scapa de petele de transpiratie:

PRE-TRATARE:
1. Amestecati ¼ masura de pudra cu 3/4 masura de apa calduta si amestecati cu o lingurita pâna obtineti un amestec omogen. 
2. Aplicati amestecul pe pata. 
3. Folosind suprafata inferioara a masurii de dozare, frecati pata timp de 30 de secunde (dar nu mai mult de 5 minute).
4. Spalati normal sau clatiti foarte bine. 

INMUIERE:
1. Adaugati o masura la 4L de apa calduta (aproximativ 40 de grade) si inmuiati hainele pentru maxim 6 ore (pentru haine albe). 
2. Pentru cele mai bune rezultate, frecati inainte de clatire. 
3. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti foarte bine. 

SPALARE:
Adaugati 1 masura de Vanish Pudra (pentru pete dificile si uscate)/ ½ de masura (pentru pete normale) impreuna cu detergentul in sertarul masinii de spalat. Spalati normal. 

Important: Urmati si respectati intodeauna instructiunile de folosire de pe ambalajele produselor Vanish, precum si instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor. Nu folositi pe lana, matase sau piele. Nu utilizati pe suprafete precum lemn, metal etc.