Puterea obișnuinței

Indiferent ce lună e, azi e momentul optim pentru a începe ceva nou. Când vine vorba de exerciții fizice, corpul dvs. vă va mulțumi pe termen lung pentru forma fizică mai bună și se poate chiar să vă faceți prieteni noi. În acest ghid, vă vom ajuta să fiți mai încrezători și mai motivați, și să abordați micile probleme, inclusiv prin câteva sfaturi pentru îndepărtarea petelor, când dați de greu.

Formarea

Se știe că formarea unui nou obicei poate dura între 2 și 8 luni, până când ajungeți să vă simțiți perfect confortabil făcând lucrul acela ca parte din programul zilnic. Motivația are o pondere mare, dar disciplina este cea care transformă o activitate zilnică în obicei.

Sfatul nostru este să o luați încet și să începeți de la un antrenament de 5 minute. Unele persoane consideră că un efort maxim de la început e ideal, dar această abordare poate duce la epuizare, febră musculară și demoralizare. Cel mai bine este să o luați treptat: doar acțiunea de a fi la sală, chiar dacă nu vă atingeți de aparate, poate implementa obiceiuri care vor prinde contur în timp.

Organizarea timpului

Un nou hobby poate fi la început solicitant din punctul de vedere al timpului, iar, cu obiceiurile zilnice deja existente, uneori poate fi dificilă găsirea timpului pentru exerciții fizice. Cel mai bine este să alegeți o oră care să vă convină și să o alocați noului obicei. O oră de prânz sau înainte de cină poate fi momentul oportun pentru a încerca ceva nou, dacă nu sunteți genul care să se trezească devreme. Desigur, există un echilibru, încercați să nu vă suprasolicitați. Ușurați-vă viața înainte de a adăuga complicații, deoarece acest lucru poate fi o sursă de energie. Folosiți timpul pe care l-ați petrece pentru sarcini neproductive. Stabilirea unei ore în fiecare zi sau tot la două zile vă va ajuta de asemenea să stabiliți un program. E mai ușor să vă amintiți de o plimbare la ora 12, decât de o plimbare când puteți.

Antrenamentul

Deoarece natura exercițiilor în sine implică un oarecare efort, poate fi o idee bună să începeți în weekenduri, fie sâmbăta sau duminica devreme, fie chiar în etape scurte, la ora prânzului. Veți avea astfel și mai mult timp să vă reveniți și să faceți alte lucruri. Cât despre activitatea în sine, găsiți ceva amuzant! Înotul, alergatul și ciclismul sunt tipuri populare de mișcare, dar puteți încerca și variații interesante, precum yoga, aerobic sau ciclism static. Pot să existe mai multe cursuri la care să puteți participa în weekenduri, deoarece cluburile de sănătate și sport sunt în general mai ocupate sâmbăta și duminica. Există și scheme pentru începători, precum Couch-to-5k, cu care puteți începe.

Pete de transpirație

Când începeți să transpirați după o ședință sănătoasă de exerciții, veți descoperi rapid cum crește mormanul de rufe, ceea ce înseamnă o sarcină casnică mai amplă. Pentru unii, acest spălat suplimentar va reprezenta o problemă. Din fericire, cu produsul Vanish pentru îndepărtarea petelor, totul e ușor, deoarece puteți depăși problema numărului mare de pete de transpirație.

În cazul petelor de transpirație, pașii pentru îndepărtare sunt simpli:

Cu Vanish Gold Oxi Action Lichid, înmuiați haina în patru litri de apă călduță. Utilizați în jur de 100ml de Vanish, pentru început.
Lăsați haina la înmuiat până la o oră, sau până la 6 ore, dacă este vorba de o haină albă.
La final, puneți o doză de 100ml de lichid în mașina de spălat și spălați hainele în mod normal.
Și ați rezolvat și cu asta! Cu Vanish, începeți de astăzi să lucrați la evoluția dvs.!