Rigorile rugby-ului

Pete de noroi

Toată lumea care joacă rugby știe că este imposibil să nu primești un placaj măcar o dată sau de două ori, iar noroiul de pe echipament face și el parte din plăcerea jocului. Având în vedere că cea mai mare parte a jocului implică aruncări asupra mingii sau doborârea jucătorilor la pământ, este normal ca echipamentele să fie la fel de murdare de noroi ca cei care le poartă. Din fericire, Vanish nu are cum să piardă războiul cu noroiul! Mai jos găsiți câteva lucruri de care ar fi bine să țineți cont atunci când veți începe meciul împotriva acestor pete:

Chiar dacă pare greu de crezut, noroiul uscat este mult mai ușor de curățat decât cel care este încă umed. Acestea se împrăștie și se impregnează în material atunci când este umed, dar îl puteți curăța atunci când este uscat. Apoi clătiți cu apă după ce l-ați îndepărtat de pe material!

Pete de transpirație

Chiar și atunci când este foarte frig, rugby-ul este un sport în care se transpiră mult. Pentru atacanți (jucătorii care formează grămezile) împingerile sunt foarte solicitante. Pentru fundași, sprinturile pot pune la lucru glandele sudoripare. Prin urmare, transpirația se impregnează în echipamentul mai gros și, în special, în șosete! Iată care este trucul în ceea ce privește petele de transpirație:

Petele de transpirație se îndepărtează cel mai bine prin înmuiere în Vanish Gold Oxi Action Lichid. Lăsați hainele la înmuiat timp de o oră într-o soluție formată din 100 ml de Vanish și 4 l de apă caldă. Apoi spălați!
Înmuierea este cea mai bună metodă pentru îndepărtarea petelor de transpirație, prin urmare încercați acest proces și cu haine sau echipamente mai vechi de care nu vă puteți despărți!

Pete de sânge

Având în vedere că rugby-ul este un sport de contact, din păcate, adesea, jucătorii se pot accidenta. Deși cele mai întâlnite sunt vânătăile și întinderile musculare, uneori este posibil să existe și tăieturi. Am văzut adesea jucători de talie mondială cu arcada spartă sau care au suferit accidente atât de grave încât au fost scoși de pe teren la pauză. Prin urmare, ce se poate face cu echipamentul? Vanish acționează eficient împotriva petelor de sânge, iar în continuare vă prezentăm câteva sfaturi cu privire la modul în care puteți reda echipamentului aspectul de nou:

Dacă nu aveți Vanish la îndemână imediat, atunci vă recomandăm să așezați pata pe ambele părți sub jet de apă rece, curată. Astfel veți îndepărta o parte din sânge.
De asemenea, încercați să ștergeți pata cu un șervețel.
Înmuiați articolul cu 1 măsură de Vanish Gold Oxi Action Pudră, timp de până la o oră.
În cele din urmă, spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră. Pata va dispărea iar echipamentul dumneavoastră va fi ca nou!