Visând la un Crăciun imaculat

Trebuie să fiți foarte curajoși și îndrăzneți să purtați alb în orice moment al anului. Hainele de culoare albă pot fi deosebit de dificile, mai ales iarna, din cauza noroiului, a vremii umede, a înghețului și a tot ceea ce implică aceasta. Fie că sunteți într-o vacanță la schi sau la o plimbare în parc într-o dimineață înghețată de iarnă, hainele dumneavoastră albe sunt permanent în pericol de a fi pătate.

Tuturor ni s-a întâmplat să mergem pe o stradă aglomerată pe ploaie, luptându-ne să ne ținem umbrela și exact atunci să treacă o mașină printr-o baltă și să ne stropească cu apă și noroi din cap până în picioare, pe hainele curate - una dintre bucuriile iernii! Însă noroiul și ploaia nu sunt singurele pete care amenință hainele dumneavoastră albe iarna. Vinul fiert și cidrul devin din ce în ce mai populare, în special în perioada Crăciunului și, bineînțeles, sunt o amenințare la adresa hainelor dumneavoastră. Vremea rece vă face să vă doriți să stați ghemuiți în fața unui șemineu, cu o băutură caldă. Dar băuturile fierbinți precum cafeaua și ciocolata fierbinte pot lăsa urme dificil de îndepărtat.

 

Însă nu trebuie să vă faceți griji, deși poate părea o sarcină imposibil de realizat, îndepărtarea chiar și a celor mai dificile pete de pe hainele dumneavoastră de iarnă nu va fi o problemă dacă urmați sfaturile noastre cu privire la îndepărtarea petelor de pe hainele albe.

 

Gândiți rapid

 

Este esențial să acționați rapid atunci când este vorba despre pete dificile. Încercați să umeziți pata cu o cârpă umedă și tamponați pata (nu frecați, deoarece pata se poate extinde). Dacă vă mișcați suficient de rapid, pata nu va avea timp să se usuce și astfel veți reuși să păstrați hainele albe curate și cu un aspect de nou.

 

Folosiți uneltele potrivite.

 

Produsele Vanish sunt create special pentru a îndepărta cele mai dificile pete. Ne mândrim cu o gamă de produse cu utilizări specifice, create special pentru nevoile dumneavoastră. În cazul de față, Vanish Oxi Action Crystal White este alegerea potrivită pentru hainele albe de iarnă.

 

Deci prindeți curaj și purtați haine albe îndrăznețe, chiar și în timpul sezonului rece.