Cele mai bune soluții pentru scos pete

Petele sunt neplăcute, însă ne confruntăm cu ele zi de zi atât pe haine cât și pe covoare. Ca expert în eliminarea petelor, Vanish vă oferă produse de îndepărtare a petelor, care elimină aproape orice pată posibilă; de la petele zilnice, până la cele rare sau uscate.Dacă nu sunteți sigur ce produs Vanish să utilizați pentru pete, nu vă  faceți griji. În rubrica Soluții pentru pete veți găsi sfaturi de îndepărtare a petelor în funcție de tipul acestora și al țesăturii.

 

Cum funcționează rubrica Soluții pentru pete?


Imaginați-vă că este o zi minunată de vară și purtați pantalonii cei noi în grădina din spate. Ați gătit un grătar și ați pus ketchup. În mijlocul entuziasmului, când să vă bucurați de grătar, ketchup-ul picură direct pe noii pantaloni scurți.


Pentru a agrava situația, bebelușul prietenului dumneavoastră varsă mâncarea pe bavețica albă nou cumpărată, așa cum fac bebelușii. Știți că Vanish vă va salva, dar ce produs veți folosi?


În ciuda faptului că ambele întâmplări  implică o pată pe articolul din bumbac, acestea ar trebui tratate cu diferite produse Vanish. Urmărind sfaturile despre cum se îndepărtează petele de Ketchup de pe articolele din bumbac, veți observa că produsul Vanish Gold Oxi Action Lichid trebuie utilizat în această situație. Pe de altă parte, dacă citiți sfaturile despre eliminarea mâncării de bebeluș de pe articolele din bumbac, veți observa că, dacă bavețica este albă, trebuie să folosiți  Vanish Gold White Oxi Action Pudră, iar dacă bavețica este colorată, cel mai potrivit este să folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră. Fiecare pagină cu soluții pentru pete vă va oferi un ghid pas cu pas cu privire la ce trebuie să faceți pentru a elimina  pentru totdeauna o mare diversitate de pete. Fiecare pagină Soluții pentru pete cuprinde sfaturi despre cum să îndepărtați diverse pete de pe diferite țesături.Pur și simplu selectați țesătura și tipul de pată și veți reveni la ceea ce făceați în cel mai scurt timp.

 

De ce nu se poate trata fiecare pată cu același produs?


Este esențial să verificați dacă produsul Vanish utilizat este potrivit pentru pata și materialul în cauză. În caz contrar, rochia preferată sau covorul roșu nou din camera de zi pot suferi pagube. Puteți fi sigur că Vanish are cea mai bună soluție de îndepărtare a petelor pentru fiecare ocazie.

 

Îndepărtarea uimitoare a petelor de pe haine colorate, astfel încât să fiți sigur că veți elimina petele de fiecare dată.

 

Produsele Vanish pentru rufe albe îți oferă rufe cu până la 3 nuanțe mai albe și o uimitoare putere de îndepărtare a petelor.

 

Gama Extra Hygiene nu doar îndepărtează un număr mare de pete de la prima spălare, dar și elimină 99,9% dintre bacterii, asigurându-vă că aveți rufe curate și igienizate.

 

Vanish Carpet Care Șampon Manual curăță și împrospătează covoarele, care vor arăta ca noi!Cu Vanish în dulapul dumneavoastră și rubrica Soluții pentru pete aproape, nu trebuie să vă mai faceți griji  cu privire la petele de murdărie de pe hainele și covoarele dumneavoastră. Veți avea mai mult  timp să vă bucurați de cele mai importante lucruri din viață!