Cum se scot petele de cerneală de pe haine

 

 

V-ați murdărit din greșeală?

Unele pete de cerneală sunt dificil de scos, dar nu trebuie să le lăsați să vă deterioreze articolele de îmbrăcăminte. Chiar dacă micuții dumneavoatră au fost prea entuziasmați de carioci sau ați uitat să puneți la loc capacul pixului folosit la birou, Vanish Gold Oxi Action Lichid vă ajută să eliminați petele de cerneală. Regăsiți  mai jos sugestiile noastre despre cum să eliminați petele de cerneală de pe îmbrăcămintea colorată.

Cerneala pe articolele de imbracaminte

Vanish Gold OxiAction Lichid

Vanish Gold Oxi Action Liquid

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Lichid

Pre-tratare

Pasul 1:

Aplicați 2ml de Vanish direct pe pată astfel încât să o acoperiți complet.

Pasul 2:

Frecați pata manual.

Pasul 3:

Lăsați produsul să ia contact cu pata pentru maxim 10 minute.

Pasul 4:

Adăugați 100ml de Vanish în mașina de spălat alături de detergent și spălați normal.

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi pentru îndepărtarea petelor de cerneală

Ca în cazul celor mai multe pete, îndepărtarea cernelii proaspete este mult mai ușoară decât îndepărtarea cernelii care a avut timp să se usuce. Deci, dacă pata este proaspătă, acționați rapid și îndepărtați cea mai mare parte din cerneală prin ștergerea cu o cârpă curată.Tratarea unei pete de cerneală care a avut timp să se usuce este puțin mai complicată, dar nu imposibilă. Dacă pre-tratăm pata cu Vanish Gold Oxi Action Lichid, acesta va face minuni atât pe petele proaspete de cerneală cât și pe cele uscate. Evitarea căldurii este la fel de importantă. Căldura va face ca pata de cerneală să fie mai greu de eliminat de pe articolele de îmbrăcăminte, așa că vă sfătuim să nu puneți articolele de îmbrăcăminte în uscător dacă pata nu a dispărut complet.

 

Cum puteți elimina petele de cerneală pe bază de apă?

Cele mai multe stilouri de scris și pixuri de colorat pentru copii folosesc cerneală pe bază de apă. Nu toate petele de cerneală sunt produse în mod egal, dar din fericire, acest tip de cerneală este ușor de îndepărtat de pe îmbrăcăminte dacă știți cum.

Pentru petele de cerneală proaspete care sunt încă ude, începeți prin tamponarea delicată a zonei cu o cârpă curată. Încercați să evitați răspândirea petei, presând zona unde este prezentă pata. Repetați același lucru pe ambele părți ale articolelor de îmbrăcăminte, până când nu mai puteți scoate cerneala.

Apoi umeziți pata cu apă și pre-tratați-o cu Vanish Gold Oxi Action Lichid după care spălați-o în mod normal. Nu uitați că  nu trebuie să puneți îmbrăcămintea în uscător dacă pata nu a dispărut complet!

 

 

Cum puteți elimina petele de cerneală pe bază de ulei?


Petele de cerneală pe bază de ulei sunt mai dificil de îndepărtat decât cele pe bază de apă. Pixurile cu cerneală permanentă sunt, de obicei, pe bază de ulei și, probabil, veți avea nevoie de mai mult decât de apă și de un detergent tradițional pentru a scăpa complet de aceste pete:

Încă o dată, dacă pata este proaspătă, absorbiți cât de multă cerneală este posibil cu o cârpă curată. Puneți un prosop vechi sub zona pătată de cerneală pentru a evita pătarea permanentă cu cerneală în altă parte.

Îndepărtați cât mai multă cerneală posibil cu apă, măsurați 100 ml de Vanish Oxi Action Lichid  și aplicați direct pe pată conform instrucțiunilor de utilizare de mai sus.

Când spălați hainele, vă recomandăm să adăugați 100 ml de Vanish Gold Oxi Action Lichid.Verificați dacă pata a dispărut complet înainte de uscare și, dacă este necesar, repetați procesul din nou.

 

 

Vanish intervine rapid pentru a îndepărta petele dumneavoastră astfel încât să puteți petrece mai puțin timp făcându-vă griji despre cum să eliminați pata și mai mult timp asigurându-vă că toate pixurile au capac!