Cum se scot petele de ciocolată de pe haine colorate

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră

Ciocolata pe haine – pentru rufe colorate

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Vanish Gold Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Gold Vanish Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe este de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați încă o măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră.

Important:

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile de folosire de pe ambalajul Vanish. A nu se folosi pe articole din lână, mătase sau piele. A nu se folosi pe suprafețe finisate sau acoperite - de exemplu, lemn, metale etc.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Adesea, o pată de ciocolată poate lăsa o urmă uleioasă ușor vizibilă dacă este înlăturată fără un detergent; asigurați-vă că verificați acest aspect înainte de uscarea articolului pătat, în caz contrar, urma va deveni foarte dificil de îndepărtat.

Îndepărtați cât se poate de multă ciocolată cu ajutorul unui cuțit sau al unei linguri, având grijă să nu o întindeți și mai mult.
Frecați ușor cu puțin săpun zona umedă pătată de ciocolată și tamponați cu o cârpă umedă pentru a dispersa pata.
Folosiți apă curată pentru a clăti și apoi absorbiți cât mai mult lichid cu putință de pe zona pătată, folosind o cârpă curată sau un șervețel.

Ciocolata este cauza petelor atât de frecvente prin prisma temperaturii sale scăzute de topire, precum și a faptului că aceasta conține unt de cacao si produse solide derivate din lapte; doi agenți de colorare.

Articole

Pete de ciocolată... există oare cineva în România care să nu fi fost nevoit să se confrunte cu ele la un moment dat? Petele de ciocolată sunt printre cele mai obișnuite atunci când vine vorba despre lucruri care pătează hainele oamenilor. Vanish știe că, deși noi toți iubim ciocolata, urâm petele pe care le poate provoca! Totuși, nu intrați în panică; dacă aveți Vanish Oxi Action în casă, îndepărtarea petelor de ciocolată de pe haine nu ar trebui să fie o problemă. Pur și simplu urmați instrucțiunile noastre de mai jos pentru rezultate foarte bune.