Înghețată pe materiale colorate

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră

Inghetata pe haine – pentru rufe colorate

Vanish Gold Oxi Action

Vanish Gold Oxi Action

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe este de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați o măsură de Vanish Gold Oxi Action Pudră.

Important:

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile de folosire de pe ambalajul produselor Vanish. A nu se folosi pe articole din lână, mătase sau piele. A nu se folosi pe suprafețe finisate sau acoperite - de exemplu, lemn, metale etc.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Sfatul nostru principal în ceea ce privește îndepărtarea petelor de înghețată este de a înmuia pata în apă rece și de a o freca ușor cu buretele înainte de a introduce articolul vestimentar în mașina de spălat. Asigurați-vă că apa este rece, deoarece apa fierbinte poate reacționa cu proteina din înghețată, ceea ce face mai dificilă îndepărtarea petei.

Îndepărtați ușor orice exces de înghețată, apoi luați un prosop de hârtie sau o cârpă umedă, curată și tamponați pata de înghețată până când îndepărtați cât mai mult cu putință.
Apoi, în momentul în care cumpărați Vanish, urmați și respectați instrucțiunile de pe ambalajul produsului Vanish pentru îndepărtarea petei.

 

Articole

Petele de înghețată pot transforma rapid cel mai bun moment al zilei în cel mai rău! Nu vă faceți griji; acțiunea Vanish Oxi Action Pudră este echivalentă cu reușita îndepărtării acestor tipuri de pete rapid și ușor!