Noroi si murdărie pe materiale colorate - Soluția 1

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră

Noroi si pamant pe haine – pentru rufe colorate – Soluția 1

 

Vanish Gold Oxi Action

Vanish Gold Oxi Action

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe, de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați încă o măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră.

Important:

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile de folosire de pe ambalajul Vanish. A nu se folosi pe articole din lână, mătase sau piele. A nu se folosi pe suprafețe finisate sau acoperite - de exemplu, lemn, metale etc

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Cel mai important sfat pentru îndepărtarea petelor este următorul: Nu frecați pata și nu încercați să o ștergeți atât timp cât noroiul este încă umed, acest lucru va duce la extinderea petei. Lăsați noroiul să se usuce și acționați asupra sa acasă.

Lăsați noroiul să se usuce bine; nu încercați să ștergeți noroiul. Aceasta nu va face decât să extindă pata și mai mult pe haine.
După ce pata de noroi s-a uscat, încercați să scuturați sau să aspirați zona pentru a îndepărta porțiunile uscate de noroi. La final, clătiți cu apă.

Articole

Copiii adoră să se tăvălească prin noroi atunci când se joacă afară - cred că nu vom înțelege niciodată de ce! Cu Vanish nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește petele de noroi și pământ, deoarece soluția noastră eficientă de îndepărtare a petelor vă scutește de această muncă dificilă. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a începe.