Pete de iarbă pe haine colorate

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action lichid pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Lichid

Pete de iarba pe haine – pentru rufe colorateVanish Gold OxiAction Lichid

Vanish Gold Oxi Action Liquid

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Lichid

Pre-tratare

Pasul 1:

Turnați 2 ml de lichid în capacul dozator Vanish.

Pasul 2:

Frecați ușor pata cât este necesar, folosindu-vă de baza capacului dozator.

Pasul 3:

Lăsați lichidul să acționeze timp de 10 minute (timp maxim de contact).

Pasul 4:

Introduceți capacul dozator cu o doză de 100 ml de Vanish în mașina de spălat și spălați ca de obicei folosind detergentul dumneavoastră.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Petele de iarbă se pot dovedi dificil de îndepărtat dacă nu se acționează asupra acestora cât mai curând posibil. Acționați din interior spre exterior; acest lucru va facilita îndepărtarea petei din țesătură.

Încercați să mențineți pata umedă până ajungeți acasă. Nu frecați o pată de iarbă, deoarece sunt șanse mari să extindeți pata și mai mult.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmați instrucțiunile noastre de mai sus.

Petele de iarbă conțin colorant din clorofila plantelor și, prin urmare, acestea sunt foarte greu de îndepărtat prin spălare obișnuită.

Articole

Petele de iarbă apar zi de zi, în special în rândul copiilor care se joacă în aer liber. Hainele pătate de iarbă nu trebuie aruncate, deoarece acum este posibilă îndepărtarea petelor de iarbă cu ajutorul Vanish Gold Oxi Action Lichid a cărui formulă este special concepută pentru a îndepărta pata din țesătură.