machiaj pe materiale colorate

Cum se îndepărtează pata
Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action pudră pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră

Produse cosmetice pe haine – pentru rufe colorate

 

Vanish Gold Oxi Action

Vanish Gold Oxi Action

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați o măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Adesea, o pată de produse cosmetice poate lăsa o urmă uleioasă ușor vizibilă dacă este înlăturată fără un produs detergent; asigurați-vă că verificați acest aspect înainte de uscarea articolului pătat, în caz contrar urma va deveni foarte dificil de îndepărtat.

Îndepărtați petele cauzate de produse cosmetice neuleioase, cum ar fi fardul de ochi și fardul de obraz, periind ușor pudra de pe haine. Aveți grijă ca pata să nu se extindă și mai mult.
Folosiți apă curată pentru a clăti și apoi absorbiți cât mai mult lichid cu putință de pe zona pătată, folosind o cârpă curată sau un șervețel. Când ajungeți acasă, spălați articolul adăugând 100 ml de Vanish Oxi Action Gel.

Trivia

Produsele cosmetice pătează atât de frecvent deoarece acestea conțin o varietate de pigmenți, de exemplu roz aprins sau bronz pentru machiajul facial. De obicei, produsele cosmetice uleioase sunt cele care cauzează cele mai dificile și neplăcute pete.