Pete vechi de sânge pe haine albe

 

Apariția unei pete de sânge pe un articol de îmbrăcăminte alb este foarte enervantă și considerați că este un coșmar să o curățați? Nu trebuie să fie așa! Indiferent dacă este vorba de o pată proaspătă sau uscată de sânge, urmăriți sfaturile noastre despre cum să eliminați sângele de pe articolele de îmbrăcăminte albă.

 

Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră.

Sange pe haine – pentru rufe albe

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Cum se îndepărtează pata cu

Vanish Gold White Oxi Action Pudră

PRE-TRATARE:

Amestecați ¼ măsură de pudră cu 3/4 măsură de apă călduță și amestecați cu o linguriță până obțineți un amestec omogen. Aplicați amestecul pe pată. Folosind suprafața inferioară a măsurii de dozare, frecați pata timp de 30 de secunde (dar nu mai mult de 5 minute). Spălați normal sau clătiți foarte bine.

ÎNMUIERE:

Adăugați o măsură la 4L de apă și înmuiați hainele pentru maxim 1 oră (pentru hainele colorate) sau maxim 6 ore (pentru hainele albe). Pentru cele mai bune rezultate, frecați înainte de clătire. După înmuiere, spălați normal sau clătiți foarte bine.

SPĂLARE:

Adăugați 1 măsură (pentru pete dificile și uscate) / ½ de măsură (pentru pete normale) împreună cu detergentul în sertarul mașinii de spălat. Spălați normal.

Important:

Întodeauna respectați instrucțiunile de utilizare de pe ambalajele produselor Vanish, precum și instrucțiunile de spălare de pe etichetele țesăturilor. Înainte de utilizare, testați pe o suprafață mai puțin vizibilă a țesăturii, în cazul în care nu sunteți sigur de rezistența culorilor. Clătiți și lăsați să se usuce. Nu folosiți pe lână, mătase sau piele. Nu folosiți pe suprafețe finisate sau vopsite - de exemplu lemn, metale, etc.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

De ce nu trebuie să folosiți apa caldă și ce face ca sângele să fie atât de greu de îndepărtat?

Datorită faptului că sângele are la bază proteine, apa fierbinte va favoriza formarea unei pete dificile. Pentru a evita acest lucru vă sfătuim să evitați utilizarea apei calde când vine vorba de pete de sânge.

 

Ce ar trebui să faceți dacă pata de sânge s-a uscat deja?

Dacă pata de sânge s-a uscat, cel mai bun mod de acțiune este să ștergeți ușor excesul de sânge cu o lingură sau cu un cuțit.

Aplicați apă rece direct pe pată, astfel încât pata să înceapă să se disperseze. Amintiți-vă să nu utilizați apă fierbinte, deoarece aceasta va face petele mai dificil de îndepărtat. Acest lucru este valabil atât pentru petele nou create cât și pentru pete deja uscate.

Utilizați Vanish Gold Oxi Action, urmând pașii de mai sus sau cei menționați pe ambalaj.

În cele din urmă, spălați articolele de îmbrăcăminte din mașina de spălat la o temperatură scăzută.

Articole

Petele de sânge sunt adesea descoperite numai după ce acestea s-au uscat în țesătură. Dacă ați avut vreodată o pată de sânge pe haine, știți cât de dificilă este îndepărtarea acesteia. Oamenii consideră adesea că tăieturile, zgârieturile și sângerările nazale pot distruge hainele; cu toate acestea, Vanish Oxi Action este întotdeauna gata să faciliteze îndepărtarea petelor de sânge.