Pete vechi de sânge pe haine colorate

 

 

Petele de sânge pot fi unele dintre cele mai dificile pete de îndepărtat, însă Vanish are soluția:
pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră, iar pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor.

Sange pe haine – pentru rufe colorate

Vanish Gold Oxi Action

Vanish Gold Oxi Action

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Cum se îndepărtează pata cu

Vanish Gold Oxi Action Pudră

PRE-TRATARE:

Amestecați ¼ măsură de pudră cu 3/4 măsură de apă călduță și amestecați cu o linguriță până obțineți un amestec omogen. Aplicați amestecul pe pată. Folosind suprafața inferioară a măsurii de dozare, frecați pata timp de 30 de secunde (dar nu mai mult de 5 minute). Spălați normal sau clătiți foarte bine.

ÎNMUIERE:

Adăugați o măsură la 4L de apă și înmuiați hainele pentru maxim 1 oră (pentru haine colorate) sau maxim 6 ore (pentru haine albe). Pentru cele mai bune rezultate, frecați înainte de clătire. După înmuiere, spălați normal sau clătiți foarte bine.

SPĂLARE:

Adăugați 1 măsură (pentru pete dificile și uscate) / ½ de măsură (pentru pete normale) împreună cu detergentul în sertarul mașinii de spălat. Spălați normal.

Important:

Urmați și respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare de pe ambalajele produselor Vanish, precum și instrucțiunile de spălare de pe etichetele țesăturilor. Înainte de utilizare, testați pe o suprafață mai puțin vizibilă a țesăturii, în cazul în care nu sunteți sigur de rezistența culorilor. Clătiți și lăsați să se usuce. Nu utilizați pe lână, mătase sau piele. Nu utilizați pe suprafețe finisate sau vopsite - de exemplu lemn, metale, etc.În cazul petelor de sânge, apa rece este cea mai potrivită deoarece ajută la dizolvarea petelor de sânge. Apa caldă va face petele mai greu de îndepărtat.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

De ce nu trebuie să folosiți apa caldă și ce face ca sângele să fie atât de greu de îndepărtat?

Datorită faptului că sângele are la bază proteine, apa fierbinte va favoriza formarea unei pete dificile. Pentru a evita acest lucru vă sfătuim să evitați utilizarea apei calde când vine vorba de pete de sânge.

 

Ce ar trebui să faceți dacă pata de sânge s-a uscat deja?

Dacă pata de sânge s-a uscat, cel mai bun mod de acțiune este să ștergeți ușor excesul de sânge cu o lingură sau cu un cuțit.

Aplicați apă rece direct pe pată, astfel încât pata să înceapă să se disperseze. Amintiți-vă să nu utilizați apă fierbinte, deoarece aceasta va face petele mai dificil de îndepărtat. Acest lucru este valabil atât pentru petele nou create cât și pentru pete deja uscate.

Utilizați Vanish Gold Oxi Action, urmând pașii de mai sus sau cei menționați pe ambalaj.

În cele din urmă, spălați articolele de îmbrăcăminte din mașina de spălat la o temperatură scăzută.

Articole

Petele de sânge sunt adesea descoperite numai după ce acestea s-au uscat în țesătură. Dacă ați avut vreodată o pată de sânge pe haine, știți cât de dificilă este îndepărtarea acesteia. Oamenii consideră adesea că tăieturile, zgârieturile și sângerările nazale pot distruge hainele; cu toate acestea, Vanish Oxi Action este întotdeauna gata să faciliteze îndepărtarea petelor de sânge.