Suc de fructe roșii pe Covoare

Cum se îndepărtează pata

Suc de fructe rosii pe covoare

 

Vanish Carpet Care Sampon Manual

Vanish Carpet Care Șampon Manual

Îndepărtează murdăria și petele de pe covoare și tapițerii

Vanish Șampon Manual pentru Covoare și tapițerii

Pentru o pată recentă:

îndepărtați excesul ștergând cu un prosop de hârtie sau de bumbac. Apoi amestecați pentru spumare o parte de Vanish Carpet Care Șampon Manual în 9 părți de apă caldă (max. 40 de grade Celsius). Aplicați spuma în mod egal pe suprafața pe care doriți să o curățați. Lăsați să se usuce, iar apoi aspirați.

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Sfatul nostru principal în ceea ce privește îndepărtarea petelor de suc de fructe este să nu lăsați pata să se usuce! Acționați asupra petei cât de curând posibil, pentru a evita uscarea acesteia în covor.
Sfatul nostru privind îndepărtarea unei pete de suc de fructe este ca, de îndată ce vedeți pata, să udați o cârpă cu apă rece și să curățați pata de pe covor. Lăsați să se usuce.

Luați un prosop de hârtie sau o cârpă umedă, curată și ștergeți pata până când îndepărtați cât mai mult cu putință.
Clătiți suprafața pătată cu apă rece și ștergeți.
Folosiți Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare și tapițerii în cel mai scurt timp posibil, pentru îndepărtarea petei.

Aceasta este o pată de tanin - o componentă a plantelor care apare adesea ca un colorit în produsul final. De obicei, petele de tanin proaspete pot fi îndepărtate dacă se acționează rapid asupra lor.