Suc de fructe roșii pe materiale colorate

Cum se îndepărtează pata


Folosiți Vanish Gold Oxi Action Pudră și, dacă este vorba despre un material alb, folosiți și Vanish Gold White Oxi Action Pudră pentru un alb strălucitor

Suc de fructe rosii pe haine – pentru rufe colorate

 

Vanish Gold Oxi Action

Vanish Gold Oxi Action

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

Vanish Gold Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați încă o măsură de Vanish Oxi Action pudră.

Important:

Urmați întotdeauna instrucțiunile de folosire de pe ambalajul produselor Vanish. A nu se folosi pe articole din lână, mătase sau piele. A nu se folosi pe suprafețe finisate sau acoperite - de exemplu, lemn, metale etc.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Sfatul nostru privind îndepărtarea unei pete de suc de fructe roșii este ca, de îndată ce vedeți pata, să udați o cârpă cu apă rece și să curățați pata. Lăsați să se usuce.

Acționați asupra petei cât mai curând cu putință.

Clătiți suprafața pătată cu apă rece.

Lăsați pata cel puțin 5 minute înainte de a clăti cu apă fierbinte dosul petei deasupra chiuvetei. Apa la temperatura cea mai ridicată pe care o puteți suporta va forța pata să iasă din material.

Clătiți foarte bine.

Aceasta este o pată de tanin - care este o bază a unei pete de fructe și care apare adesea ca un colorit în produsul final. Petele proaspete de tanin pot fi, de obicei, îndepărtate prin spălarea articolului de îmbrăcăminte folosind detergent, la cea mai ridicată temperatură recomandată a apei pentru țesătură.

 

Articole

Petele de suc de fructe sunt foarte frecvente și pot apărea oricând în timpul zilei; fie la locul de muncă, fie acasă. Mulți oameni cred că o pată de suc de fructe este permanentă și că hainele afectate sunt distruse, dar Vanish Oxi Action se poate dovedi de un real ajutor în ceea ce privește îndepărtarea petelor de suc de fructe roșii cu ușurință. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a obține cele mai bune rezultate.