Pete galbene de transpirație pe haine albe

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Lichid pentru un alb strălucitor

Transpiratie pe haine – pentru rufe albe

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Vanish Gold White Oxi Action Lichid

Înmuiere

Pasul 1:

Amestecați 100 ml de Vanish Gold Oxi Action Lichid în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Introduceți capacul dozator cu o doză de 100 ml în mașina de spălat și spălați ca de obicei folosind detergentul dumneavoastră.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Evitați să vă îmbrăcați cu cămașa timp de 30 de secunde după ce ați aplicat deodorantul; acest lucru va permite deodorantului să se usuce și ar trebui să reducă șansele de apariție a petelor.

De îndată ce aveți posibilitatea, înmuiați articolul de îmbrăcăminte în apă caldă timp de o oră.
Spălați ca de obicei (verificați instrucțiunile de spălare), adăugând 60 ml de Vanish gel la detergentul pe care îl folosiți în mod obișnuit.

Trivia

Petele de transpirație de la subraț apar atunci când ingredientele anti-perspirantului vin în contact cu sărurile naturale prezente în transpirație. Multe deodorante conțin compuși de aluminiu pentru a reduce umezeala. Acest aluminiu stă la baza formării petei și îngălbenirii țesăturilor. Cel mai probabil, aceste pete vor apărea după purtare continuă, mai degrabă decât brusc.

Articole

Pete de transpirație... Cu cât munciți mai mult, cu atât șansele ca acestea să apară cresc! Îndepărtarea lor se dovedește de multe ori dificilă, în cazul în care pata de transpirație a apărut din cauza sudorii sau în cazul în care pata este o consecință a deodorantului pe care l-ați folosit. Vanish Oxi Action poate acționa asupra ambelor tipuri, iar aceasta înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți niciodată griji în privința petelor de transpirație de pe hainele dumneavoastră.