Pete de transpirație pe haine colorate

Cum îndepărtați petele de transpirație de pe hainele colorate

 

Nu sunteți sigur cum să eliminați petele de transpirație de pe hainele colorate? Cum transpirația are rolul de a regla temperatura noastră internă, este normal să lăsăm pe articolele de îmbrăcăminte pete de transpirație. Semnele de transpirație apar atunci când ingredientele antiperspirante se amestecă cu sărurile naturale din transpirație. Multe deodorante conțin compuși pe bază de aluminiu pentru a reduce umiditatea. Aluminiul este cauza îngălbenirii țesăturilor. Dacă aveți probleme cu îndepărtarea petelor persistente de transpirație, încercați Vanish Gold Oxi Action Lichid. Poate fi folosit într-o varietate de moduri, în funcție de rezistența petei. Consultați mai jos pașii privind modul de pre-tratare, înmuiere sau utilizare în mașina de spălat.

 


Pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Lichid iar pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Lichid pentru un alb strălucitor. 

Transpiratie pe haine – pentru rufe colorate

 

Vanish Gold OxiAction Lichid

Vanish Gold Oxi Action Liquid

Îndepărtare uimitoare a petelor în 30 de secunde. *

PRE-TRATARE:

Aplicați 2ml de Vanish direct pe pată astfel încât să o acoperiți complet. Frecați pata manual. Lăsați să acționeze lichidul asupra petei timp de maxim 10 minute. Adăugați 100ml de Vanish în mașina de spălat alături de detergent și spălați normal.

ÎNMUIERE:

Adăugați o măsură la 4L de apă și înmuiați hainele pentru maxim 1 oră (pentru haine colorate) sau maxim 6 ore (pentru haine albe). Pentru cele mai bune rezultate, freacați înainte de clătire. După înmuiere, spălați normal sau clătiți foarte bine.

SPĂLARE:

Adăugați 1 măsură (pentru pete dificile și uscate) / ½ de măsură (pentru pete normale) împreună cu detergentul în sertarul mașinii de spălat. Spălați normal.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

De îndată ce ajungeți acasă, pre-tratați sau înmuiați articolele de îmbrăcăminte urmând pașii de mai sus. Apoi introduceți articolele de îmbrăcăminte în mașina de spălat rufe cu Vanish Gold Oxi Action Lichid. Petele devin mai greu de îndepărtat odată ce se fixează, așa că, cu cât le spălați mai repede, cu atât mai bine.

Dacă vă luptați pentru a scoate petele de transpirație de pe haine albe, încercați Vanish Gold White Oxi Action Lichid.

 

Sfaturi de prevenire a petelor de transpiratie

Dacă observați pete de transpirație mai des decât este normal, începeți să purtați haine largi din fibre naturale, cum ar fi bumbacul și inul. Sunt mai reci, nu vă vor irita și nu se vor lipi de piele la fel de mult ca țesăturile artificiale. După ce aplicați deodorantul, așteptați în jur de 30 de secunde și abia apoi îmbrăcați tricoul sau cămașa. Acest lucru va da timp deodorantului să se usuce și va reduce șansele de apariție a unei pete.

Articole

Pete de transpirație... Cu cât munciți mai mult, cu atât șansele ca acestea să apară cresc! Îndepărtarea lor se dovedește de multe ori dificilă, în cazul în care pata de transpirație a apărut din cauza sudorii sau în cazul în care pata este o consecință a deodorantului pe care l-ați folosit. Vanish Oxi Action poate acționa asupra ambelor tipuri, iar aceasta înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți niciodată griji în privința petelor de transpirație de pe hainele dumneavoastră.