Ulei de motor și unsoare pe materiale colorate

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold White Oxi Action Lichid pentru un alb strălucitor, iar pentru RUFE COLORATE folosiți Vanish Gold Oxi Action Lichid

Ulei de motor si lubrifianti pe haine – pentru rufe colorate

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Vanish Gold Oxi Action Lichid

Înmuiere

Pasul 1:

Amestecați 100 ml de Vanish Oxi Action lichid în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Introduceți capacul dozator cu o doză de 100 ml de Vanish în mașina de spălat și spălați ca de obicei folosind detergentul dumneavoastră.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

În cazul în care apar pete de lubrifianți sau de ulei de motor, trebuie să acționați imediat asupra petei cu apă fierbinte, permițând țesăturii să îndepărteze pata.

Răzuiți cât se poate de mult lubrifiant sau ulei de motor cu ajutorul unei linguri, având grijă să nu apăsați prea tare pe pată.

Trivia


Ștergeți pata de lubrifiant cu un prosop de hârtie, cu o mișcare de extragere, până când pe prosopul de hârtie nu se mai ia nimic de pe pată. Când ajungeți acasă, urmați instrucțiunile de mai sus pentru a obține cele mai bune rezultate.Îndepărtarea petelor de lubrifianți și de ulei de motor poate fi o problemă delicată, deoarece acestea au tendința de a avea o consistență groasă și sunt închise la culoare. În funcție de tipul materialului care este pătat și de vechimea petei până în momentul acționării asupra sa, curățarea în totalitate se poate dovedi extrem de dificilă. Din fericire, îndepărtarea petelor de lubrifianți și de ulei de motor este posibilă cu formula specială Vanish Oxi Action Lichid.