Pete de vin roșu pe covor

Cum se îndepărtează pata


Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare și tapițerii

Vin rosu pe covoare

Vanish Carpet Care Sampon Manual

Vanish Carpet Care Șampon Manual

Îndepărtează murdăria și petele de pe covoare și tapițerii

Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare și tapițerii

Pentru o pată recentă:

îndepărtați excesul ștergând cu un prosop de hârtie sau de bumbac. Apoi amestecați pentru spumare o parte de Vanish Carpet Care Șampon Manual în 9 părți de apă caldă (max. 40 de grade Celsius). Aplicați spuma în mod egal pe suprafața pe care doriți să o curățați. Lăsați să se usuce, iar apoi aspirați.

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Sfatul nostru principal în ceea ce privește îndepărtarea petelor de vin roșu este să nu lăsați pata să se usuce! În momentul în care pare să existe o pată, acționați asupra acesteia imediat, deoarece va fi mai dificil de îndepărtat mai târziu.

Adăugați sare pe pată cât mai repede posibil, pentru a absorbi lichidul vărsat. Aspirați sau tamponați cu o cârpă uscată, pentru a îndepărta sarea. Aveți grijă ca pata să nu se extindă și mai mult pe covor.
Ștergeți din nou zona pe care ați vărsat vin roșu cu un prosop nou de hârtie umezit cu apa. Repetați pasul 2 dacă este necesar.
Folosiți Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare și tapițerii în cel mai scurt timp posibil, pentru îndepărtarea petei

Articole

La majoritatea petrecerilor tind să se producă pete de vin roșu pe covor, când începe distracția și cineva răstoarnă o băutură. La prima vedere, covorul pare distrus definitiv, dar nu trebuie să vă fie teamă, Vanish Carpet Care Șampon Manual pentru covoare și tapițerii vă va ajuta să redați covorului dumneavoastră gloria inițială.