Pete de vin roșu pe haine albe

Cum se îndepărtează pata


Pentru RUFE ALBE folosiți Vanish Gold for Whites Oxi Action Pudră, pentru un alb strălucitor

Vin rosu pe haine – pentru rufe albe

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Vanish Gold for Whites Oxi Action Pudră

Înmuiere

Pasul 1:

Dizolvați 1x măsură de Vanish Gold Oxi Action pudră în 4 l de apă caldă (max. 40°).

Pasul 2:

În cazul rufelor colorate, timpul de înmuiere este de maximum 1 oră, iar în cazul rufelor albe de maximum 6 ore.

Pasul 3:

Spălați ca de obicei cu detergentul dumneavoastră și adăugați încă o măsură de Vanish Oxi Action pudră.

Important:

Urmați întotdeauna instrucțiunile de folosire de pe ambalajul produselor Vanish. A nu se folosi pe articole din lână, mătase sau piele. A nu se folosi pe suprafețe finisate sau acoperite - de exemplu, lemn, metale etc.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi

Sfatul nostru principal în ceea ce privește îndepărtarea petelor de vin roșu este să nu lăsați pata să se usuce! Dacă nu acționați asupra petelor imediat, vinul roșu va fi mai greu de îndepărtat mai târziu. De asemenea, vă încurajăm să nu uscați un articol pătat decât după ce ați reușit să îndepărtați pata de vin roșu în mod satisfăcător.

Adăugați sare pe pată cât mai repede posibil, pentru a absorbi vinul roșu. Tamponați cu o cârpă uscată. Aveți grijă ca pata să nu se extindă și mai mult în jur.
Nu uitați să tamponați pata spre interior, pentru a preveni extinderea acesteia și nu încercați să frecați pata de vin roșu cu cârpa, deoarece veți impregna pata și o veți face mai mare.
Ștergeți din nou zona pe care ați vărsat vin roșu cu un prosop nou de hârtie umezit cu apă. Repetați pasul 2 dacă este necesar

 

Trivia

Care este cauza petelor de vin roșu?

Pigmentul din vin; o antocianină care se regăsește în coaja strugurilor. Aceste antocianine reprezintă cauza petelor de vin roșu, deoarece se fixează cu ușurință pe orice țesătură. Formula Vanish Oxi Action Pudră este special concepută pentru a acționa asupra acestor antocianine în mod direct

Articole

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu vărsarea unui pahar de vin roșu pe haine sau pe covor. Vărsarea vinului roșu poate distruge un dineu sau vă poate pune într-o situație stânjenitoare în cadrul unei întâlniri oficiale. Noi considerăm că petele de vin roșu nu trebuie să reprezinte o problemă pentru nimeni; cu Vanish Oxi Action puteți fi siguri că veți îndepărta ușor de vin roșu.