Înnegrire pe materiale albe - Soluția 1

Nu este un lucru rar ca albul să-și piardă strălucirea în timp și, de cele mai multe ori, nu este vina dumneavoastră. Cu toate acestea, există o soluție. Fie că este vorba de o pată, sau în general hainele tind să devină gri, Vanish este tot ce aveți nevoie pentru a vă  menține albul hainelor sau a-l aduce înapoi la fosta lui glorie.

Puteți folosi Vanish Gold White Oxi Action Pudră sau Lichid pentru rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.

Culoarea gri a țesăturilor albe – Soluția 1

 

Vanish Gold White Oxi Action

Vanish Gold White Oxi Action

Rufe cu până la 3 nuanțe mai albe după prima spălare.*

Vanish Gold White Oxi Action Pudră

 

Pasul 1:

Adăugați o măsură de Vanish Gold pentru rufele albe în patru litri de apă caldă (aproximativ 40º C).

Pasul 2:

Lăsați articolele de îmbrăcăminte să se înmoaie pentru maxim șase ore.

Pasul 3:

Adăugați 1 măsură de Vanish Gold în mașina dumneavoastră de spălat rufe împreună cu detergentul în sertarul mașinii de spălat. Spălați normal.

Dacă preferați să utilizați lichid în loc de pudră, puteți opta pentru Vanish Gold White Oxi Action Lichid:

 

Pasul 1:

Aplicați 2 ml de Vanish direct pe pată astfel încât să o acoperiți complet.

Pasul 2:

Frecați pata manual.

Pasul 3:

Lăsați să acționeze asupra petei timp de maxim 10 minute.

Pasul 4:

Clătiți bine sau, pentru cele mai bune rezultate, adăugați 100 ml de Vanish în mașina de spălat, alături de detergent, și spălați ca de obicei.

SFAT:

Pentru a ajuta la menținerea albului, evitați să uscați hainele la lumina soarelui.

Ați reușit să îndepărtați pata?

Altă metodă pentru

Nu ați găsit soluția pe care o căutați?

Sfaturi pentru albirea hainelor

Ce iubim atât de mult la hainele albe?
Hainele albe se asortează cu aproape orice. Fie că este vorba despre o cămașă albă, lenjerie de corp, prosop, lenjerie de pat sau o alternativă distractivă la rochia neagră, toți avem haine albe în dulapul nostru, pe care dorim să le păstrăm impecabile.

Vara, în special, avem tendința de a purta haine albe mult mai mult decât cele închise la culoare, deoarece albul reflectă razele soarelui. 

 


 

De ce devin gri hainele albe?

Nu este greu să observați diferența dintre hainele noi, de un alb strălucitor, și cele devenite gri. De la uzura obișnuită și spălarea lor, la petele accidentale și chiar la poluare, hainele albe preferate își pierd aproape întotdeauna strălucirea de-a lungul timpului.

Cum spălați hainele albe?

Întotdeauna spălați hainele albe separat de hainele colorate.
În timp ce este mai convenabil să spălați toate hainele împreună, amestecând îmbrăcămintea albă cu cea colorată, este aproape inevitabil transferului culorilor de la o haină la alta.

Cum obțineți haine mai albe?

Există multe metode tradiționale despre cum să albim hainele, însă câteva dintre ele pot fi dăunătoare țesăturii. Cel mai bine este să folosim un produs special creat pentru a reda albul hainelor, cum ar fi Vanish Gold White Oxi Action Pudră.

Articole

Toate rufele albe, indiferent dacă sunt articole de îmbrăcăminte sau lenjerie de pat, tind să devină gri, deteriorate și uzate în timp. Acest lucru este rezultatul unei combinații între transpirație, pete generale și spălări multiple. Cu toate acestea, nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece Vanish Gold pentru rufe albe îndepărtează petele și face rufele albe cu până la 3 nuanțe mai albe; acestea devenind imaculate!